top of page
trouwlocatie Oegstgeest
untitled (28 of 31)-bewerkt-2-bewerkt_edited.jpg

Zijn wij een match?

Ik ben Inge

Allereerst ben ik mamma van een tienerzoon, Jayden. Tien jaar heb ik in het buitenland gewoond en gewerkt, waarvan het grootste deel in Griekenland. Ik hou van reizen, culturen, geschiedenis, dorpjes en oude gebouwen.

 

Als moeder weet ik hoe belangrijk het is om herinneringen vast te leggen die voor altijd bewaard blijven. Mijn liefde voor fotografie begon al op jonge leeftijd, en is alleen maar gegroeid tijdens mijn jaren als reisleider .In die 10 jaar heb ik in verschillende landen gewerkt en heb ik de mooiste plekken en culturen gezien. Dit heeft mijn oog voor detail en creativiteit aangescherpt. 

 

Ik ben dol op het vastleggen van de echte emoties en verbondenheid tussen mensen. Van het vastleggen van een kind dat speelt in een park tot het vastleggen van de liefde tijdens een bruiloft, ik ben er altijd om deze speciale momenten vast te leggen. Mijn fotografie stijl is een combinatie van journalistiek en fine-art, wat zorgt voor een unieke en persoonlijke benadering. 

Als moeder weet ik hoe snel tijd voorbijgaat en hoe belangrijk het is om deze speciale momenten te bewaren. Mijn doel is om de herinneringen vast te leggen die je voor altijd kunt koesteren.  Tot op de dag van vandaag geniet ik van al het moois wat ik heb gezien en meegemaakt door het opnieuw te beleven via mijn kast vol met foto's.

Hoi, ik ben Inge

Ik ben gespecialiseerd in

Bruiloften

1

Angelo & Eline (637 of 1281).jpg

Portretten

untitled (152 of 249).jpg

2

Fine-Art

untitled (134 of 124)-bewerkt.jpg

3

BTS Ana en Scott (102 van 5)-bewerkt_edited.jpg

Iets meer over mij

Mijn verhaal

Ik ben leergierig,  hou van mensen, ga voor het motto: het is hier geen rommel maar georganiseerde chaos, kan moeilijk werk uit handen geven, doe het graag zelf en ga altijd voor het perfecte plaatje.

 

Als trouwfotograaf en portretfotograaf volg ik regelmatig workshops om op de hoogte te blijven van de laatste trends, mezelf scherp te houden, de puntjes op de i te blijven zetten, te netwerken en te werken aan mijn skills. In dit vak ben je werkelijk nooit uitgeleerd.

 

Sinds 2017 heb ik het geluk dat ik van mijn passie ook mijn werk heb kunnen maken en dat is in de loop van de tijd uitgebreid met video en animatievideo. Fantastisch vind ik het en ik kan er dan ook hele dagen mee bezig zijn. Ik haal mijn energie uit het feit dat ik uiteindelijk een eindproduct heb wat klopt met het verhaal.

 

Voor BUVA Homecare Systemen werk ik als huisfoto- en videograaf. Daarnaast fotografeer ik zakelijk ook voor andere bedrijven en mag ik regelmatig meegenieten van de liefde en het geluk van anderen op hun bruidsdag. Tussendoor werk ik ook aan vrij werk voor bijvoorbeeld de Fine-Art fotografie.

 

Vaak wordt er geroepen...FOCUS op 1 soort maar die keuze wil ik echt niet maken. Ik vind het allemaal té leuk om te doen.

Bakkie doen?

Als jij eens van gedachten wilt wisselen, vragen hebt, wil kijken wat er voor mogelijkheden zijn, neem dan contact met me op voor een (virtueel) kopje koffie!

Wie ben ik

Mijn koffie to-go keuze:

Latte Machiatto

Ik kan niet werken zonder:

mijn favoriete muziek op de achtergrond

Vrienden omschrijven mij als:

Loyaal, humor, sterk,  hardwerkend

Mijn favoriete insta-pic:

17924587636850448.jpg

Mijn trots en geluk:

naamloos (12 van 17)-bewerkt.jpg
tanya-trukyr-ornZV1YJNNo-unsplash.jpg

Let's work together

the perfect match

bottom of page