top of page

Let's start your journey

together

Vanaf het begin.....voor altijd....samen!

BRUILOFT ROTTERDAM

Angelo & Eline (609 of 1281)_edited_edit

BRUILOFT BRABANT

untitled (328 of 1152)-Print-2.jpg

BRUILOFT WASSENAAR

Angelo & Eline (489 of 1397).jpg

WERKWIJZE

Kennismaking

​​In de voorbereidingen vind ik het leuk om te horen wat jullie wensen zijn. In het eerste gesprek (online of bij mij thuis) leren we elkaar al een beetje beter kennen en het is fijn als de bruiloft dichterbij komt om nogmaals contact te hebben en te horen wat jullie plannen zijn. Jullie mogen uiteraard ook altijd mailen of  appen met vragen. Ik denk graag met jullie mee.

Loveshoot

Als jullie ook een loveshoot willen, zien we elkaar al eerder op een mooie locatie en hebben jullie alvast een voorproefje van hoe het op de bruiloft kan gaan. Daarnaast hebben jullie ook meteen foto's van jullie als koppel (of gezin) die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor de Save the Date kaarten of jullie uitnodigingen. 

Zo puur mogelijk

Als trouwfotograaf wil ik jullie zo min mogelijk laten poseren, zelfs niet tijdens de shoot. Dat wil niet zeggen dat ik helemaal geen aanwijzingen geef, maar ik probeer het zo puur mogelijk te houden.

 

Tijdens de dag ben ik zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig maar leg ik wel alle intieme momenten, emoties en herinneringen vast.

ALL INCLUSIVE PAKKETTEN

Mijn pakkettarieven zijn helder en eerlijk. Op deze manier heb je een betaalbare bruidsfotograaf voor niet alleen omgeving Rotterdam, Ridderkerk en Dordrecht maar voor heel Nederland.

 

Zo zijn mijn pakketten altijd inclusief:

 • Minimaal 5 uur fotografie

 • Kennismakingsgesprek

 • Preview van aantal foto's de dag na jullie bruiloft

 • Zorgvuldige nabewerking

 • Reiskosten binnen Nederland en BTW

 • De volledige reportage binnen zes weken

 • Verrassingsalbum 20x20 10 spreads (20 pagina's)

 • Uitbreiding met 2nd shooter (2e fotograaf) mogelijk

 • Uitbreiding met videograaf mogelijk

 • Uitbreiding met weddingplanner mogelijk

 • Dronefoto's bij 2nd shooter of videograaf*

vanaf € 1145

untitled (257 of 595)-bewerkt.jpg
Bruiloft Manon en Daniël-265_edited_edited.jpg

"Lieve Inge, wat zijn we blij dat we jou gevraagd hebben om onze bijzondere trouwdag vast te leggen én dat jij hierop ja zei! 

Je was een goede aanwinst voor onze bruiloft. Je hebt elke foto genomen die genomen kon worden en daarbij was je haast onzichtbaar. De ongedwongen en relaxte sfeer die jij gecreëerd hebt maakte het dat iedereen zich op zijn gemak voelde. En de foto’s laten niets te wensen over. Wat een creativiteit en kwaliteit!

Lieve Inge, bedankt voor de prachtige herinnering van onze trouwdag. 

 

💋

Kind Words

- MANON & DANIËL

Bruiloft Manon en Daniël-448.jpg

Lieve Inge, iedere stap hebben we doorlopen en elke keren hebben wij dat vooral ervaren als prettig en vertrouwd. Vanaf de kennismaking, de love-shoot, het maken van de save-the-date kaarten, de geweldige trouwreportage en het unieke album. Niemand had dit beter kunnen doen zoals jij dat voor ons hebt gedaan. Jouw creativiteit, flexibiliteit, zorg en vertrouwen hebben er voor gezorgd dat onze mooiste dag niet zomaar is vast gelegd. Jij hebt ons er naar toe laten leven op een manier die wij als zeer prettig hebben ervaren. Jij hebt van onze dag een schitterende herinnering gemaakt en onze dag op een prachtig vereeuwigd. 

Kind Words

- STEPHAN & NIELS

untitled (452 of 1342).jpg

let's chat

Can't decide?

bottom of page