Reviews and kind words

Een bruidsfotograaf voor je bruiloft kiezen is oh zo belangrijk. Tenslotte leg ik op de belangrijkste dag van je leven de mooiste en meest intieme en leuke momenten vast. Waarom zou je voor mij kiezen? Zij vertellen het....

Section Title

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

Bruiloft Manon en Daniël-265_edited_edited.jpg

"Lieve Inge, wat zijn we blij dat we jou gevraagd hebben om onze bijzondere trouwdag vast te leggen én dat jij hierop ja zei! 

Je was een goede aanwinst voor onze bruiloft. Je hebt elke foto genomen die genomen kon worden en daarbij was je haast onzichtbaar. De ongedwongen en relaxte sfeer die jij gecreëerd hebt maakte het dat iedereen zich op zijn gemak voelde. En de foto’s laten niets te wensen over. Wat een creativiteit en kwaliteit!

Lieve Inge, bedankt voor de prachtige herinnering van onze trouwdag. 

 

💋

Kind Words

- MANON & DANIËL

Bruiloft Manon en Daniël-448.jpg

Lieve Inge, iedere stap hebben we doorlopen en elke keren hebben wij dat vooral ervaren als prettig en vertrouwd. Vanaf de kennismaking, de love-shoot, het maken van de save-the-date kaarten, de geweldige trouwreportage en het unieke album. Niemand had dit beter kunnen doen zoals jij dat voor ons hebt gedaan. Jouw creativiteit, flexibiliteit, zorg en vertrouwen hebben er voor gezorgd dat onze mooiste dag niet zomaar is vast gelegd. Jij hebt ons er naar toe laten leven op een manier die wij als zeer prettig hebben ervaren. Jij hebt van onze dag een schitterende herinnering gemaakt en onze dag op een prachtig vereeuwigd. 

Kind Words

- STEPHAN & NIELS

untitled (452 of 1342).jpg
Bruiloft Manon en Daniël-265_edited_edited.jpg

Welke fotograaf onthoudt er na een aantal maanden nou wat je favoriete koekjes zijn? Dat is Inge Nusselder!  Een warme persoonlijkheid om mee samen te werken, die écht betrokken is en het beste resultaat voor je neerzet. We zijn mega blij met het fantastische eindresultaat en kunnen niet wachten om het fotoalbum te delen met onze gasten. Wat een plaatjes zijn het geworden! 🥰

Kind Words

- ANGELO & ELINE

Bruidsreportage (28 van 66).jpg

Inge wij zijn super blij met jou! De foto's zijn zo mooi geworden. Heel fijn dat je heel goed met ons mee denkt en goed aanvoelt wat wij mooi en leuk vinden! Jij bent echt een topper! Heel fijn dat je ook de hele dag en avond er bij kon zijn! Dank je wel!

Kind Words

-STEVEN EN ELISKA

20200828_Steven&Eliska_0938.jpg