top of page
DSC_0461_edited.jpg
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

 Branding

Wil je jouw merk sterk neerzetten? Dan heb je een herkenbaar en consistente stijl nodig. Een brandingshoot is ideaal voor zzp-ers. Mooie foto's en/of video voor social media en je website.. Weg met de stockfoto's! Hello here I am! 

Fotografie

Fotografie komt in vele vormen, denk aan:  Eventfotografie, 

 Reclamefotografie,

 Profielfotografie

Interieurfotografie

Je kunt het zo gek niet bedenken. Voor al deze soorten ben ik jullie fotograaf!

Video

Beelden zeggen meer dan woorden en zorgt  voor meer conversie op je website. Een boodschap via beeld, geluid én tekst wordt beter onthouden dan alleen via tekst. Tevens heb je met  video heb je een betere en persoonlijk merkbeleving.

Animatievideo

Met animatievideo kun je exact vastleggen wat je wilt en zelfs de realiteit ombuigen. Jekunt bijvoorbeeld ook de toekomst vastleggen voor een product of app dat nog niet bestaat. Animatie is daarbij ook kosteneffectief.

Ik vertel je verhaal!

Inge Nusselder Photo BizzNuss

Of je nou op zoek bent naar foto's, video of animaties, ik leg het voor je vast. Als professionele, bevlogen en vlotte bedrijfsfotograaf en videograaf in heel Nederland leg ik je bedrijf vast zoals jij dat wilt. Heb je hierbij nog een (marketing)plan de campagne nodig dan kan mijn marketingspecialist een plan voor je opstellen. Kijk op mijn site welke services ik allemaal aanbiedt aan al mijn klanten. Heb je vragen, neem dan contact op.

Dit zeggen ze over mij

BUVA review Rien Wisse bedrijfsfotografie bedrijfsvideo

BUVA Homecare Systemen

Inge maakt voor BUVA veel foto’s: van product foto’s tot evenement reportages. Bij alle belangrijke momenten legt ze verslag met de mooiste opnames. Door haar persoonlijke benadering levert ze altijd het eindproduct, zoals we het voor ogen hebben. Ze is flexibel en creatief, dat is voor BUVA waardevol. Een zeer vakbekwame foto- en videograaf!

- Rien Wisse , Voormalig CEO BUVA

Animatievideo, business animatie, recruitment boutiqua, review

Recruitment Boutique

Ik ben zeer tevreden met de animatievideo die Inge voor de Recruitment Boutique heeft gemaakt. Na een eerste intake met doelbepaling en ideeën, leeft Inge zich goed in om deze wensen goed over te brengen.  Er wordt tijd genomen om alle wensen en feedback goed te verwerken. 

- Erik Molendijk, Eigenaar Recruitment Boutique

Perflexxion, recruitment, bayer, portretfotografie, profielfotografie, zakelijk

Perflexxion

Wij zetten Inge in om foto’s en video's te maken bij onze opdrachtgevers. Naast dat de foto’s altijd perfect aansluiten op onze wensen, luistert ze ook zeer goed naar de wensen van de opdrachtgever. Hierdoor zijn ook zij altijd bijzonder tevreden over het eindresultaat. Én dat is uiteindelijk waarvoor wij het doen!

- Marketing, Perflexxion

Contact Formulier

Zij gingen je voor

download_edited.png
BUVA logo
RVKO Logo
H&V_Logo2013_HighRes s_edited.png
Logo-Perflexxion-slogan.png
Logo Vooq. transparant.png
bottom of page