top of page

Meerdaagse bruiloft op de Heische Hoeve in Loosbroek


Op een zonnige dag in augustus mocht ik als trouwfotograaf aanwezig zijn bij een prachtige bruiloft op de Heische Hoeve in Loosbroek. De dag begon vroeg, met de voorbereidingen van zowel de bruid als de bruidegom. Ik vind het altijd erg bijzonder om deze intieme momenten vast te leggen. Zo kon ik de bruid vastleggen terwijl ze zich liet opmaken en haar bruidsjurk aantrok, terwijl mijn second shooter Anita het aankleden van de bruidegom vastlegde.

Dank je wel voor de foto's. We zijn echt onder de indruk! Kippenvel!

De Heische Hoeve in Loosbroek

De Heische Hoeve is een unieke trouwlocatie, die bekend staat om zijn prachtige ligging in het groene landschap van Brabant. Het is een rustieke boerderij met tal van mogelijkheden voor een unieke en persoonlijke bruiloft. De locatie biedt veel ruimte en vrijheid om zelf invulling te geven aan de dag. Zo kun je kiezen voor een ceremonie in de buitenlucht, een feest in de sfeervolle feestzaal of een diner in de romantische boomgaard. De Heische Hoeve is dan ook de perfecte locatie voor een DIY-bruiloft, waarbij je je eigen creativiteit kunt laten zien. Niet alleen kun je er je bruiloft meerdere dagen vieren maar de gasten kunnen ook fijn blijven slapen.Loveshoot op de Heische Hoeve

De Heische Hoeve heeft ontzettend veel leuke plekjes om foto's te maken voor de loveshoot. Dit kan bij de boomgaard, rond het water, op het trouweiland, in het bos. Mogelijkheden te over!
Bruiloft met een Italiaans tintje


De bruiloft die ik mocht vastleggen was een Italiaanse droom. De bruidegom kwam aan op het trouweiland op zijn stoere motor, wat een geweldig moment was om vast te leggen als trouwfotograaf. De ceremonie vond plaats op het prachtige trouweiland met de geweldige leuke babs Manouschka. Het bruidspaar koos voor persoonlijke geloften, wat zorgde voor een emotioneel moment. Ook een goede vriend kan meesterlijk vertellen over hoe zij elkaar hadden ontmoet. Ik heb dubbel gelachen. Met een lach en een traan heb ik deze ceremonie vastgelegd.


Bruidstaart en champagne

Na de ceremonie werden er bubbels geschonken en was er tijd om te genieten van de omgeving. De aankleding van de tafel van de taart was fantastisch, de taart zelf ook en hij was nog eens heerlijk ook. Ik maakte foto's van het bruidspaar en de gasten terwijl ze toasten op hun huwelijk en elkaar feliciteerden. Vervolgens was het tijd voor de groepsfoto's en het maken van foto's van het bruidspaar op verschillende plekken op de locatie. De Heische Hoeve biedt tal van mooie plekken voor fotoshoots, zoals de boomgaard, de vijver en de weide.


Italiaanse catering op locatie

Voor het diner was er heerlijk eten van de Italiaanse cateraar Lazzarella met een heuse pizza-oven. Ook de videograaf Björn en ik mochten heerlijk mee-eten.
Fantastisch feest met opening van La Casa de Papel

Na het diner ging het feest los in één van de feestzalen van de Heische Hoeve. Het feest startte met de openingsdans van het bruidspaar. Dit was mooi ingestudeerd met een heuse lift. Daarna kwam er een 'act' met de bekende muziek van de populaire Netflixserie La Casa de Papel en daarna barstte het feest los! Fotografie op je feest is ohzo belangrijk, op deze manier heb je echt een volledig verslag van de dag!Ben je op zoek naar een trouwlocatie waar je je eigen creativiteit kunt laten zien? Zoek dan niet verder dan De Heische Hoeve in Loosbroek! Deze prachtige locatie biedt een rustieke omgeving die perfect is voor een DIY-bruiloft. Ik kom met alle liefde jullie dag vastleggen! Neem contact met op voor een kennismakingsgesprek, eventueel ter plaatse!

Comments


bottom of page