top of page

Nieuwe website


Ja en dan ben je een aantal jaar bezig met je fotografiebedrijf en kom je tot de conclusie dat je oude website niet helemaal meer past bij jou en je bedrijf. Een logische stap is dan op naar een nieuwe website. Nu is dat nog helemaal niet zo eenvoudig. Natuurlijk kun je het uitbesteden maar control freak als ik ben doe ik het dan toch het liefste zelf.


Als bruidsfotograaf, trouwfotograaf, portretfotograaf, ben ik gevestigd in Ridderkerk, tussen Rotterdam en Dordrecht.


Waar begin je? Allereerst het juiste ontwerp voor je site. De look en feel moeten passen bij datgene wat je uit wilt stralen en wat jouw 'klanten' aantrekt. Omdat ik én veel zakelijke én veel privé fotografie doe heb ik allereerst de keuze gemaakt deze van elkaar te scheiden. Een zakelijke klant heeft waarschijnlijk weinig interesse in bruidsfoto's en een toekomstig bruidspaar hoeft geen bedrijfsfoto's te zien. Mijn zakelijke site www.bizznuss.nl heb ik daarom een andere uitstraling meegegeven, wat strakker, andere rationele kleuren en niet teveel poespas. Voor de trouwfotografie en de portretfotografie daarentegen is het wel fijn het persoonlijker te maken zodat de mensen weten met wie ze, als fotograaf maar ook als mens, te maken hebben. Dit mag dus wat lichter en met meer 'poespas'.


Dan is het ook nog zoeken naar de juiste teksten, de juiste foto's en de mooie reviews. Ok, je bent er dan even mee bezig maar als het dan klaar is.......oh wat een trots.


Ik nodig jullie dan ook uit eens lekker over mijn site te surfen, vergeet ook vooral www.bizznuss.nl niet. Kom je nog dingen tegen waarvan je denkt, hé foutje of ik mis nog bepaalde informatie, schroom dan zeker niet om even contact met me op te nemen. Hetzij via WhatsApp, mail of telefonisch. Ik ben ook maar een mens ;)


Dus ik zou zeggen Enjoy en laat iets van je horen.


Love2Love


Inge

Comments


bottom of page