top of page

Kennismakingsgesprekken weer van start

Populaire data voor bruiloft in 2022 snel vol


Hebben jullie trouwplannen? En zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf?

Wacht dan niet te lang en leg jouw datum alvast vast! Na het afgelopen jaar waarin corona hoogtij vierde en de bruiloften steeds weer verzet moesten worden vind er nu een soort inhaalslag plaats ;)

In het nieuws werd het al kenbaar gemaakt....populaire trouwdata snel vol! Klik hier om dit bericht te lezen.


Bruiloften trekken weer aan


Gelukkig trekt het weer aan en ik merk het ook met het aantal kennismakingsgesprekken en boekingen die weer plaatsvinden. Sommige voor het najaar en andere voor volgend jaar. En oh wat fijn! Heerlijk om de stellen weer aan tafel te hebben, stuk voor stuk glunderen ze als ze vertellen over hoe ze elkaar ontmoet hebben en wat voor plannen ze hebben voor de grote dag! Dit heb ik wel gemist. De bruiloften van vorig jaar zijn grotendeels verzet naar dit najaar. Wat je nu krijgt is dat iedereen die wilde trouwen in het afgelopen jaar, het komende jaar gaan trouwen en de 'nieuwe' verliefde stellen komen daar natuurlijk ook nog bij. Heb jij dus een specifieke datum of dag in de week dat je wilt gaan trouwen wacht dan niet te lang met het boeken van bijvoorbeeld locatie en je bruidsfotograaf.


Kennismakingsgesprek

Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik zorg altijd voor iets lekkers bij de koffie of thee en voor een hoop gezelligheid. Door mijn ruime ervaring in bruiloften kan ik jullie ook van tips voorzien. Een bruiloft plannen geeft een hoop voorpret maar ook vaak stress, dingen waar je misschien nog niet aan gedacht hebt kan ik je mee op weg helpen.


Voor een beetje voorpret kun je hier alvast de trouwgids aanvragen.




Comments


bottom of page