top of page

Wat is er zo bijzonder aan trouwen op 22-02-22 in Rotterdam, Wilhelminakade bij hotel Newyork

Afgelopen 22 februari trouwden Lisa & Thibault in Rotterdam. Ik mocht daar als trouwfotograaf getuige van zijn en dit geweldige stel vastleggen voor 'eternity'. En wat een bijzondere datum!

Bruidsreportage op de Wilhelminakade in Rotterdam bij de cruise terminal.
Trouwen in Rotterdam

Lisa is zelf fotografe en plaatste een oproep in een Facebookgroep voor haar eigen bruiloft in het stadhuis van Rotterdam. Daar was ik net geweest en wat een fantastische locatie is dat dus ik had al snel gereageerd. De klik was er en tadaaa ik was de bruidsfotograaf voor hun bruiloft.

Bedankt Inge voor vandaag😇 we waren erg blij met je en we kregen veel complimenten over je. Superleuk! We hebben een prachtige dag gehad - Groetjes Lisa

Thibault is een Fransman en wat bleek, zij hebben elkaar leren kennen bij de Cruise Terminal op de Wilhelminakade in Rotterdam en uiteraard wilde ze daar dan ook graag de bruidsreportage maken want dit is waar het allemaal begon. En ook dat is een fantastische locatie! Een beetje industrieel, het doet echt aan als New York, mooi detail dat hotel New York daar ook zit. De plek waar de mensen vroeger in de crisis op de boot stapten om van Rotterdam naar New York af te reizen.


22-02-2022 Palindroomdag

Deze bruiloft in Rotterdam is op een palindroomdag. Een palindroom is een woord of numerieke reeks die hetzelfde leest van links naar rechts of van rechts naar links, zoals lepel of Hannah. Een palindroomdag is een datum die je van voor naar achteren – en weer terug – kunt lezen, zoals de datum 22-02-2022.


Numerologie 22-02-2022


De datum 22-02-2022 bestaat uit het getal 0 en het getal 2.

Ik begin allereerst met getal 0. Nul betekent namelijk ‘niets’, maar daardoor juist alles. Het staat voor een nieuw begin: een leeg canvas en een onbeschreven pagina. Omdat de nul visueel op een cirkel lijkt, staat ‘ie symbool voor eeuwigheid, evolutie en oneindigheid.

Qua numerologie zit het getal 2 overduidelijk in de datum. Het getal twee staat in de numerologie voor relaties. Relaties op allerlei fronten: met vrienden, collega’s, je geliefde(n) en noem maar op. Het draait om samenzijn, gezelschap, romantiek en samenwerking. Ik zie getal twee altijd als het getal van de vrede. Het getal dat bindt en verbindt. De numerologische betekenis van 22-02-2022 is dus op en top romantisch: een perfecte dag om te trouwen. om de liefde te vinden en om de liefde te vieren.


En dan ook nog op een dinsdag


De datum 22-02-2022 valt op een dinsdag. Dinsdag is verbonden aan planeet Mars en de kleurrood: de kleur van liefde, warmte en passie. Ook de ambtenaar van de burgerlijke stand, die overigens erg geestig was, wist hier een mooi voorbeeld van te geven. Als je de 2 schrijft en hem omdraait krijg je een prachtig hart.Met al deze tekens op de juiste plek in het universum moet het wel goedkomen met deze 2 maar meer nog om de liefde die ik heb gezien en gevoeld. Dat is toch het allerbelangrijkste.


De dag begon in het Mainport Hotel in Rotterdam waar zij een prachtige SpaKamer hadden geboekt. Daar konden we al een prachtige trouwreportage maken tijdens het aankleden. Wat een fantastisch uitzicht met de Erasmusbrug op de achtergrond.

Het was een druilerig en winderige dag, niet zo gek na een drietal stormen na elkaar. We waren flink bezorgd want ze wilden heel graag trouwfoto's op de Wilhelminakade bij de Cruise Terminal maar dit was natuurlijk wel weersafhankelijk. Wonder boven wonder was het precies op de juiste momenten droog en hebben we deze foto's toch kunnen maken. Chapeau voor de bruid en bruidegom want ik had een lekkere warme jas aan maar zij natuurlijk niet!


Lieve Lisa en Thibault, ik wens jullie alle liefde en geluk van de wereld!


Hebben jullie trouwplannen en wil je alvast meer informatie, vraag dan hier de trouwgids aan!
Comments


bottom of page