top of page

Regen op je trouwdag? Geen probleem!


Bruidsfotografie, Wilhelmindakade, Rotterdam, regen op je bruiloft
Regen op je trouwdag bij de cruiseterminal in Rotterdam

Wist je dat regen op je bruiloft geluk brengt?


Wat is jouw grootste angst voor je bruiloft? Dat je toekomstige partner néé zegt, dat je uit je broek scheurt, je sluier afvalt? Nee voor de meeste mensen is de angst voor regen op de bruiloft. Maar regen brengt volgens sommige culturen juist geluk.


Italiaans bijgeloof

Volgens de Italianen brengt regen op je bruiloft geluk. Ze hebben het gezegde "Sposa Bagnata, Sposa Fortunata" wat betekent "natte bruid, gelukkige bruid".


Het hindoeïsme zegt het volgende: Hoe meer regen op je trouwdag, hoe gelukkiger het huwelijk.

Dus als het regent op je trouwdag, bekijk het dan van de zonnige kant. Ook jullie als bruidspaar zijn daarin leidend naar de gasten toe.


Plannen van je bruiloft

Belangrijk is dat je een alternatief hebt op je bruiloft zoals een buiten- en binnenlocatie. Bereid je goed voor! Zo weet je een paar dagen voor je bruiloft ongeveer 90% zeker of je hier gebruik van kunt maken en kun je alles nog regelen. Ik heb altijd een doorzichtige paraplu mee die je kunt gebruiken maar hoe leuk is het bijvoorbeeld niet om een thema met paraplu's te bedenken. Misschien wit, zoals je bruiloft of juiste themakleuren. Zorg voor regenlaarzen. Dit levert ook de leukste foto's op! Zoek dus naar paraplu's die passen bij de rest van de styling.


Unieke foto's

Natuurlijk proberen we de droge momenten te pakken maar foto's mét regen zijn ook zo mooi!

trouwen, trouwreportage, bruidsfoto, bruidsreportage, erasmusbrug, rotterdam
Trouwfotografie Erasmusbrug Rotterdam
Bruidsfotografie, regen, trouwen, paraplu
Trouwfoto in de regen

Heb je ooit een trouwalbum gezien met foto's in de regen? Een unieke setting! Je kunt geweldige portretten maken. Je kunt ook op de foto gaan met kekke regenlaarzen en een paraplu of een creatief portret zoals hiernaast. Kortom, regen hoeft je dag niet te verpesten. Wees blij met regen, het straalt romantiek uit! Er zijn echt redenen waarom je regen op je bruiloft zou willen. Dus mocht er een bui vallen? Enjoy!
コメント


bottom of page